AGENCIJA DINO
 
 
 
 
 

Agencija Dino je družinsko podjetje, ki že več kot 10 let ustvarja zanimive televizijske oddaje. Za večino idej in projektov poskrbijo kar sami. Podjetje vodi Dino Bešter, skupaj z Natašo in Ano.

V produkciji Agencije Dino je v teh letih nastalo veliko zanimivih in uspešnih oddaj. Najprej so bile 4 tačke, potem so nastajale oddaje Naš vrt , Kako kuhajo znani Slovenci, pa Gremo lovit ribe, Znani in zanimivi, Avantura in RazGibanica ter RazGibanica s čustvi.

Ekipa Agencije Dino je majhna, a delavna in polna pozitivne energije. Vsi, ki so sodelovali pri različnih oddajah, so se v ekipi dobro počutili in imajo na delo z Agencijo Dino lepe spomine :-)

Štiri tačke

Najdaljši staž ima torej oddaja ŠTIRI TAČKE, ki se predvaja še danes in ima veliko zvestih gledalcev.Svečko na torti za 200 oddajo so skupaj z mnogimi gosti upihnili že leta 2007. Naslednja velika torta bo ob 300 oddaji.  To je oddaja, ki je priljubljena tako pri mlajši, kot starejši generaciji. Sestavljena je iz različnih prispevkov, v katerih predstavljajo pasme psov in mačk, iščejo zanimiva legla, skupaj z veterinarji pripravljajo veterinarske nasvete, obiskujejo ljubitelje domačih in eksotičnih malih živali, razne prireditve, razstave in tekmovanja.  Na obisk se povabijo tudi k znanim Slovencem in njihovim ljubljenčkom, ne pozabijo pa tudi na izgubljene in zavržene kužke ….
O vsebini oddaje pišejo tudi v reviji MOJ PES.

ŠTIRI TAČKE lahko vsi ljubitelji živali in narave spremljate na televiziji RTS . Premiera je ob nedeljah ob 18 uri, ponovi pa se v naslednjih terminih :
v ponedeljkih ob 14.30, v četrtkih ob 22.50 in ob sobotah dopoldan.Štiri tačke z veseljem predvajajo tudi na novomeški televiziji VAŠ KANAL. In sicer vsak drugi torek ob 20.30 in vsako drugo soboto zvečer ob 21.40.

Še vedno sta maskoti Štirih tačk simpatični psički Tisa in Zoya, ki sta tudi sicer članici Beštrove družine. Tisa je 9 let in pol stara bernska planšarka, mala Zoya pa je 5letna yorkširska terierka.

 
 
  Naziv podjetja

Agencija Dino
Dino Bešter s.p.
TV in RA dejavnost

Topol pri Medvodah 79
1215 Medvode

Kontakt

Vsi, ki bi želeli sodelovati – oglaševati  v oddaji Avantura, nas lahko kontaktirate na emailu: [email protected]

 
 
 
 

Avantura
Premiera na NET TV vsak ponedeljek ob 19.55!

Štiri tačke
Premiera na RTS vsak ponedeljek ob 18.00!
 
 



spletno pridobivanje znanja: www.zmaga.com