ANA IN TAIJI
 
 
 
 
 
  Ana in Taiji na VIKTORJIH

Čeprav se Ana in Taiji najbolje počutita v šprtnih oblačilih, se včasih odzoveta tudi vabilom na kakšne prireditve. Takrat ugotovimo, da jima tudi elegantna oblačila odlično pristajajo.

Ana Bešter

Ana Bešter je univerzitetna diplomirana komunikologinja, magistrica sociologije, TA in imago svetovalka. Več kot 15 let že pripravlja in vodi televizijske oddaje (RazGibanica, Štiri tačke, Naš vrt, Znani in zanimivi, Pomagajmo otrokom, Kako kuhajo znani Slovenci ...).

Sodelovala je s časopisom Gorenjski Glas, kjer je 3 leta ustvarjala članke o živalih in otroško revijo Umko. Delala je tudi na radiu Kranj. Poleg medijev jo zanimajo medosebni odnosi, zato poleg oddaje Avantura trenutno dela individualna svetovanja s posamezniki in pari. Pripravlja tudi predavanja na temo medosebni odnosi. Sicer se rada potaplja, skače s padalom, trenira karate, hodi v hribe, potuje, pleza ... Več na www.libra.si.

Taiji Tokuhisa

Taiji se je s svojo športno preteklostjo in sedanjostjo zelo hitro ujel v Avanturo. Že od nekdaj je zelo aktiven. V otroštvu je tri leta treniral smučanje, kasneje se je 13 let ukvarjal s košarko in sedaj je že par let navdušen nad karatejem.

Poleg tega je aktiven še marsikje in to ne samo na športnem področju. Dolgo časa je vodil tv oddajo Navigator, pomaga v družinski trgovini Seaway, preganja žvečilne gumije po Sloveniji, občasno posname kakšno reklamo ali odhodi modno revijo, pa odvodi kakšen izlet v Grčiji.....

 
 
 
Kliknite na malo sliko spodaj in fotografija se vam bo odprla v novem oknu. Fotografije so primerne za tisk in uporabnike, ki imajo hitrejši spletni dostop!

0,5MB

0,6MB

0,6MB

0,7MB

2,7MB

4,2MB

0,8MB

0,3MB

1,5MB

1,4MB

2,3MB

2,2MB

1,9MB

2,4MB

1,5MB

2,0MB

3,1MB

2,2MB
   
 
 
 
spletno pridobivanje znanja: www.zmaga.com